EL FESTIVAL REC OBRE UNA CAMPANYA DE MICROMECENATGE A KIFUND

El REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona llança una campanya de micro-mecenatge per continuar amb la seva tasca de promoció de nous creadors i oferir al públic un projecte de qualitat. La plataforma escollida ha estat Kifund, la primera plataforma nascuda en Espanya dedicada al crowdfunding exclusivament per recolzar projectes audiovisuals.

El Festival REC vol retornar el suport rebut tant per part del públic, com per part de professionals, empreses o institucions, donant l’oportunitat de participar activament en la creació d’aquesta Edició Especial.

Es tracta d’una campanya de micro-finançament basada en recompenses “reals” orientades a gaudir de les propostes del Festival. A més, aquesta campanya s’ha creat d’acord amb diferents entitats turístiques de Tarragona, per descobrir l’oferta cultural que ofereix la ciutat durant la tardor.

Mitjançant Kifund, s’ha preparat una venta anticipada amb promocions exclusives, que només estaran disponibles a través d’aquest portal.

Trobem recompenses en concordança a les aportacions, dirigides tant a públic com a empreses i institucions. El ventall de donacions van des dels 5€ fins als 2000€. S’inclouen abonaments amb subscripcions a FILMIN, entrades combinades de pel·lícules i activitats nocturnes de RECLANUÍ o paquets de cap de setmana amb allotjament a l’Hotel Husa Imperial Tarraco (4 estrelles), un dels patrocinadors oficials del Festival.

A més, per a les empreses i institucions interessades en patrocinar o col·laborar oficialment amb el Festival REC, s’han pensat dues aportacions específiques amb accions focalitzades en fer visible la presència de la seva marca.

Amb la ajuda de tots s’aconseguirà que aquesta Edició Especial del REC sigui realment extraordinària.

Per fer la vostra aportació :
http://www.kifund.com/es/project/rec-festival-internacional-de-cinema-de-tarragona

Calendari de Publicacions

October 2012
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arxiu de Publicacions